مجوز نمایه همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

مجوز نمایه همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

با پیگیری‌ها و تلاش کمیته علمی و اجرایی « نخستین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریا پایه» مجوز نمایه همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) با کد «58426-02230» دریافت گردید.

بر اساس آئین‌نامه‌های ارتقاء و ارزشیابی علمی اساتید، پژوهشگران و دانشجویان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و سایر موسسات آموزش عالی، تنها کنفرانس‌هایی که در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به ثبت رسیده باشند دارای اعتبار هستند.
همچنین تنها مقالات ارائه شده در کنفرانس‌ها و کنگره‌های نمایه شده در ISC دارای امتیاز پژوهشی و نمره پایان‌نامه می‌باشند. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و مدیریت آن وضعیت علمی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری، حوزه‌های علمیه، نشریات، دانشمندان و نویسندگان مقالات در نشریات علمی ایران و سایر کشورهای اسلامی را بر اساس تحلیل استنادی ارزیابی می‌کند.