چاپ مقالات برگزیده در مجله علمی - پژوهشی International Journal of Maritime Policy

فصلنامه علمی با عنوان «مجله بین المللی سیاستگذاری دریایی»(International Journal of Maritime Policy) نشریه ای است علمی(علمی-پژوهشی سابق) که از شماره یک منتشره در سال 2021موفق به اخذ رتبه «ب» گردید. این نشریه علمی بر اساس مجوز کمیسیون نشریات علمی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری با شماره 1400-16030 مورخ 06 خرداد 1401 و مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد (پروانه انتشار رسمی به شماره 85988مورخ(1398/۰9/25)، از سوی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) منتشر می‌شود. این مجله با همکاری علمی اساتید برجسته دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور و پژوهشگران متخصص داخلی و خارجی به انتشار مقالات علمی درزمینه حقوق و دریاها، سیاستگذاری  دریایی، مدیریت امور دریایی و به طور کلی موضوعات مرتبط به علوم انسانی دریایی و توسعه پایدار صنایع دریایی به زبان‌ انگلیسی می‌پردازد. این مجله طیف وسیعی از حوزه‌های مرتبط با حقوق، سیاستگذاری دریایی و گرایشهای دیگر مرتبط با محورهای مجله را دربر می‌گیرد و حوزه‌های مقالات می‌توانند سطوح ملی، منطقه‌ای و جهانی را در بربگیرند.
در همین راستا به اطلاع نویسندگان محترم می رساند که مقالات برگزیده همایش در مجله International Journal of Maritime Policy به چاپ خواهند رسید.