:: اخبار

نخستین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریا پایه در بندرعباس

در بخش اول این کنفرانس، آقایان مصطفی ظهیری نیا (ریاست دانشگاه هرمزگان)، آقای محمدرضا صفا (ریاست اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس)، مهدی دوستی ( استاندار هرمزگان)، حجت السلام و المسلمین عبادی زاده (نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان)، علی آقامحمدی (مشاور اقتصادی رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام) به ایراد سخنرانی پرداختند و توجه به اقتصاد دریا محور را در مسیر توسعه ایران ضروری دانستند.

امیر دریادار دوم فرهاد فتاحی (جانشین منطقه یکم امامت نداجا) : تکلیف نیروی دریایی ارتش در خدمت به توسعه اقتصاد دریامحور مشخص است

جانشین منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، با اشاره به اینکه تدابیر داهیانه فرماندهی معظم کل قوا در سیاست‌های کلی دریامحور تکلیف را برهمگان روشن شده است، گفت: در این راستا وظیفه نیروی دریایی ارتش و نیروهای مسلح در خدمت به توسعه اقتصاد دریامحور، مشخص شده است.

گزارش تصویری جلسه هماهنگی عوامل اجرایی دانشجویی جهت آمادگی برگزاری کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا پایه

جلسه هماهنگی عوامل اجرایی دانشجویی جهت آمادگی برگزاری کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا پایه توسط جمعی از مسئولان و دانشجویان دانشگاه هرمزگان، در پژوهشکده هرمز برگزار گردید.