:: اخبار

گزارش تصویری جلسه هماهنگی برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا پایه با حضور مسئولان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و دانشگاه هرمزگان

جلسه هماهنگی برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا پایه با حضور مسئولان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و دانشگاه هرمزگان برگزار گردید.

دانشگاه هرمزگان، محور توسعه اقتصاد دریا پایه

دبیر کل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس گفت: «دانشگاه هرمزگان علاوه بر اینکه می‌تواند در پرورش و آموزش نیروی انسانی ایفای نقش کند، با تعاملی که با سایر دانشگاه‌های داخلی و دانشگاه‌های سایر کشورهای جهان دارد باید بتواند از ظرفیت دریا به‌منظور ایجاد یک کار اقتصادی در حوزه‌های نفت و گاز، شیلات، تأمین آب یا گردشگری حرکت‌هایی را آغاز کند و محور توسعه اقتصاد دریا پایه باشد». مشروح گفتگو با «موسی بدیعی»، دبیر کل اتاق بندرعباس را در ادامه می‌خوانید.

آفت نگاه تک بعدی به توسعه دریا

نائب رئیس دوم اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس بر لزوم حفظ و صیانت از نعمت دریا برای آیندگان تاکید کرد. مصاحبه تفصیلی با «محمد آشینه» را در ادامه می‌خوانید.